Evenementen Agenda

Volgende Terra vergadering Antwerpen in Edegem op 15 september.

Op 25 september gaat onze Naturaria fair door in Antwerp Expo. Van 10 tot 16 uur kan je voor 10 euro weer een heleboel reptielen, amfibieƫn, vissen en insecten komen bewonderen. Je vindt er ook alles wat je nodig hebt om een terrarium in te richten en mooie exotische planten op je huiskamer op te fleuren.

Zondag 25 september is hetweer beursdag. Antwerp expo is de ‘place to be’ en de terrastand de ‘place to win’. We organiseren op onze stand een wedstrijdje waarbij je een leuke knuffel kan winnen. Je krijgt hem niet zomaar. Je zal op de beurs 3 vragen juist moeten beantwoorden. Om jullie een beetje te helpen gaan we elke week al een vraag verklappen. Alle vragen gaan over het embleem van onze vereniging. De eerste vraag is simpel: In het Nederlands heet deze kikker roodoogmakikikker, maar wat is de wetenschappelijke naam?

Deze week de tweede vraag voor onze knuffels op naturaria fair. Hier dus niet antwoorden maar wel op het blad op de Terrastand! Wanneer zijn de kikkers met de rode ogen het actiefst?

Zondag is het zover! Om de derde vraag juist te kunnen beantwoorden zoek je maar eens op hoe deze makikikker zijn eitjes legt. Veel geluk en vergeet niet het antwoordformulier te komen invullen op de Terrastand.